Shelley twijfelt of ze klaar is voor haar optreden op Love is Love evenement

Shelley twijfelt of ze klaar is voor haar optreden op Love is Love evenement

Shelley heeft vorige week danslessen gekregen voor haar dansoptreden op het Love is Love Festival. Toch twijfelt ze of ze wel helemaal klaar is voor haar moment in de spotlight. Ze bespreekt dit dan ook met Jordie. Ik denk eigenlijk dat ik echt nog wel vier lessen nodig heb zegt ze. Het zijn gewoon zoveel pasjes om te onthouden. Ik vind het al knap dat ik het uit mijn hoofd weet voegt ze eraan toe. Het zijn meer lessen dan dat Franny van tevoren voorzien had. Jordie antwoordt dat hij dit wel even moet overleggen met Jessie. Meer lessen voor Shelley zou betekenen dat er wat meer geld naar de begroting voor het evenement moet. Zal Jessie dit goedkeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *