Brandon, Alexandra en Andrea bestrijden de grote berg met rotte eieren

Brandon, Alexandra en Andrea bestrijden de grote berg met rotte eieren

Al de hele middag zijn Brandon, Alexandra en Andrea bezig met het opruimen van de verrassingseieren van de kippen. Andrea deed gisteren de onaangename ontdekking dat er onder elk huisje een groot hoeveelheid eieren zijn gelegd. Deze zijn inmiddels gaan rotten en veroorzaken veel stank op het terrein. Daar moet zo snel mogelijk iets aan gebeuren volgens de groep. Als echte verdelgers gaan Brandon, Alexandra en Andrea de eieren te lijf. Brandon kan de lucht niet meer aan en heeft een dikke vaatdoek voor zijn gezicht geknoopt. Andrea barst op een gegeven moment in lachen uit als ze ziet hoe iedereen erbij loopt. Ik denk dat we er nog wel veertig moeten hoor roept ze. De bewoners hebben duidelijk nog heel wat werk voor de boeg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *