Franny irriteert zich aan Andrea, ze noemt haar een b*tch

Franny irriteert zich aan Andrea, ze noemt haar een b*tch

Andrea, Brandon en Alexandra zijn druk bezig geweest met het weghalen van de eieren. Alexandra irriteert zich er aan dat Franny niet mee komt helpen en gaat verhaal halen bij Franny. Die geeft aan dat Alexandra moet wachten dit omdat ze druk is. Franny weet nu niet goed welke taken ze eerst moet doen en gaat te rade bij Jordie. Hij vindt dat het werk waar ze mee bezig zijn ook gedaan moet worden. Niet veel later klopt ook Andrea aan bij Franny voor hulp met de laatste eieren. Franny vraagt zich af waar Andrea zich druk om maakt. Als ik kon had ik het gedaan verzekert Franny tegen Jordie. Franny besluit om op Andrea af te stappen. Andrea concludeert dat Franny het blijkbaar niet belangrijk vindt om de eieren op te ruimen. De eieren liggen er al maanden en kunnen nog wel een dag wachten, zo verdedigt Franny. Ook geeft ze aan het niet prettig te vinden, dat wanneer ze druk bezig is ze continu wordt belaagd om mee te helpen. Andrea zegt tegen Franny dat ze weg moet gaan en andersom hoeft Andrea niet meer over de eieren te beginnen. Wanneer Franny naar boven stormt steekt Jordie een duim naar haar op. Franny zegt dat als Andrea Alexandra niet had opgejut, zij op Franny had gewacht om aan de eieren te beginnen. Bitch eindigt Franny.

Andrea besluit uiteindelijk weer naar Franny toe te gaan. Je had ook gewoon dankjewel kunnen zeggen begint Andrea tegen Franny. Franny laat weten dat Andrea en Alexandra misschien niets te doen hebben vandaag maar dat zij druk bezig is. Franny snapt niet waar Andrea een probleem van maakt als Alexandra geen ergernissen tegenover haar heeft geuit. Andrea zegt dat Franny dan naar Alexandra toe moet gaan. She’s not amused eindigt Andrea.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *