Franny heeft woorden met Andrea, ze legt haar frustraties uit

Franny heeft woorden met Andrea, ze legt haar frustraties uit

Alexandra is druk bezig bij een van de huisjes om de kippeneieren weg te halen. Ze is al een tijdje bezig en vraagt aan Andrea of ze Franny erbij wil roepen. Andrea gaat naar haar toe maar ze wil niet helpen, Franny is namelijk bezig voor het Love is Love evenement. Andrea vindt dat ze toch moet helpen en houdt de handschoenen bijna in haar gezicht. Ze pikt dit niet en er ontstaat een kleine ruzie. Franny gaat uiteindelijk toch geïrriteerd naar Alexandra en heeft het er met haar over. Ik word er elke keer bijgeroepen en dan krijg ik van Andrea op mijn dak legt ze uit. Alexandra geeft op haar beurt aan dat ze het helemaal niet zo bedoelde en dat ze niet wist dat Franny al bezig was met iets. Ze biedt haar excuses aan en zegt dat ze het hier met Andrea over gaat hebben. Franny loopt ontevreden terug naar de silo. Ze zat in een goed humeur en dat is nu verpest door Andrea.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *