Shelley bedenkt een actie, velen twijfelen aan het idee…

Shelley bedenkt een actie, velen twijfelen aan het idee…

Vanavond gaan de bewoners een wedstrijdje voetballen. Shelley heeft een leuk idee en vertelt dit aan Hiske. Ze wil op de shirtjes van Franny, Merel en Gerrit andere namen bedrukken. Rioolrat voor Gerrit, Piemels voor Franny en Botox voor Merel. Hiske twijfelt op haar beurt of dit wel zo slim is. Ze heeft er zelf geen problemen mee maar ze geeft wel aan dat er een kans is dat niet iedereen dit goed opneemt. Iedereen is aan het eten en Shelley is boven in de silo druk bezig om de shirtjes op tijd af te krijgen. De wedstrijd gaat bijna beginnen en de shirtjes worden uitgedeeld. Zoals verwacht vindt niet iedereen de shirtjes een grappig initiatief en Merel noemt Shelley kinderachtig. Ook Gerrit is niet blij met zijn nieuwe naam. Merel legt uit dat de mannen die straks komen voetballen de shirtjes meekrijgen en daarom vindt ze het niet leuk dat zij dan shirtjes met dit soort namen krijgen. Shelley laat weten dat ze ook nog normale shirtjes heeft met de echte namen erop. Merel zegt dat dit dan wel sportief is en Gerrit klapt sarcastisch mee. Als Shelley vervolgens weer naar de silo loopt hebben de bewoners het er nog even over. Ze vinden het maar een domme actie, vooral omdat het op een dag is dat er bezoekers komen. De bewoners snappen gewoon niet waarom ze zo’n hekel aan ze heeft dat het op een dag als dit gebeurd. Wat vind jullie van deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *