De bewoners uit Utopia 2 voetballen met bezoekers

De bewoners uit Utopia 2 voetballen met bezoekers

De bewoners staan afgelopen avond klaar voor de poort om het voetbalteam op te wachten. De groep gaan gezellig een potje voetballen. De jongens komen naar binnen en Gerrit begint met een rondleiding. Er zijn drie teams, het team van de bezoekers en twee teams uit Utopia blauw en rood. Drie wedstrijden worden vervolgens gespeeld zodat iedereen tegen elkaar speelt. De sfeer zit er goed in en het team dat op dat moment niet aan de beurt is juicht fanatiek mee. Na de wedstrijden komt iedereen bij elkaar en worden de prijzen uitgereikt. Het bezoekende voetbalteam heeft gewonnen en ze krijgen allemaal medailles. Ook krijgen ze een beker en juichen ze met zijn alle in een kring. Daarna opent de friettent en eten ze met zijn allen een frietje. Er worden nog wat foto’s gemaakt en het voetbalteam neemt afscheid. Het was een sportieve en gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *