De bewoners uit Utopia 2 krijgen les in de klompendans

De bewoners uit Utopia 2 krijgen les in de klompendans

Op zondag 3 november organiseren de bewoners uit Utopia 2 een Hollandse Boerenmarkt en daar hoort vanzelfsprekend een klompendans bij. Om deze reden hebben de bewoners een hele groep klompendansers uitgenodigd om samen te gaan oefenen voor de markt. De dansers betreden Utopia 2 in klederdracht en hebben ook bijpassende klompen voor de bewoners meegenomen. Nadat ze even hebben gekletst in de silo, is het tijd om de dans te gaan oefenen. Een aantal bewoners merken al snel op dat de klompen niet erg comfortabel zijn maar dat mag de pret zeker niet drukken. Er wordt in setjes van twee gedanst en de bewoners lijken veel plezier te hebben tijdens het oefenen van de dans. Nu maar hopen dat de markt een succes gaat worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *