Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 9 oktober

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 9 oktober

De bewoners worden bij elkaar geroepen voor een vergadering. Eerst vertelt Jordie de gebeurtenissen van afgelopen week, er komen losse bedden voor de B&B en dat is geregeld. Volgend agendapunt is het Utopia magazine. Hiske wil daar graag even op inhaken, ze vindt het niet leuk dat een aantal bewoners weigeren om mee te doen. Ik vraag me af hoe dat probleem opgelost gaat worden. Het is half gebakken voegt ze eraan toe. Shelley ziet niet wat er mis is, als bepaalde bewoners niet mee willen doen, doen ze niet mee. Hiske legt uit dat het geen Utopiaans magazine is als niet iedereen meedoet. Alexandra is het met haar eens en zegt ook dat het eigenlijk geen Utopiaans magazine is. Uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat men niet verplicht mee hoeft te doen, maar dat als er nieuwe afspraken worden gemaakt er meer bewoners mee zouden willen doen. Jessie benoemt dat hij normale gesprekken wil en Merel geeft aan dat het minder oppervlakkig moet zijn. Alexandra wil het graag hebben over hoe iedereen met elkaar omgaat de afgelopen tijd. Ze vindt het erg jammer dat er zo vaak ruzies zijn onder elkaar en dat ze vaak ook niet eens over echt iets gaan. De bewoners zijn het met haar eens en Gerrit zegt dat er bijvoorbeeld vaak onnodige opmerkingen zijn, die een ruzie zonder reden kunnen starten. Gerrit reageert fel en roept dat hij gisteren nog een rioolrat werd genoemd. Vervolgens ontstaat er een discussie tussen de bewoners en wordt Alexandra emotioneel. Dit is nu net waar ik het over had verzucht ze. De bewoners besluiten om zich in proberen te houden, zeker bij het volgende evenement. Denk jij dat ze het gaan volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *