Shelley start met interviewen en stelt pittige vragen aan Franny

Shelley start met interviewen en stelt pittige vragen aan Franny

Eerder vandaag is het Utopia magazine ter sprake gekomen. Het lijkt erop dat er meer bewoners mee willen helpen als de vragen minder oppervlakkig zijn. Het lijkt erop dat Shelley dit advies volgt, aangezien Franny nu wel wil helpen. Shelley legt uit dat ze het gevoel heeft dat Gerrit, Merel en Franny het een beetje op haar gemunt hebben. Daarom heeft ze ervoor gekozen om een soort grappig interview af te nemen met deze bewoners. Franny is als eerste aan de beurt. Shelley begint met het interview en ze stelt een aantal vragen. Wat moet de Utopiaan doen dat diegene Utopia kan winnen? stelt ze als vraag. Franny geeft aan dat dit een te moeilijke vraag is voor haar en dat ze eigenlijk opnieuw wil beginnen met nieuwe vragen. Ze zegt dat ze liever niet heeft dat allemaal informatie van haar naar boven komt. Ik heb toen ook uit woede dat document verwijderd voegt Franny er nog aan toe. Ze vindt dat er teveel persoonlijke dingen in stonden. Shelley zegt dat ze het helemaal begrijpt. De vragen vielen wel mee toch vraagt ze na het interview. Franny antwoordt van wel en de twee lopen samen weg. Shelley vertelt daarna dat haar deadline eraan komt en dat ze dus alles zo snel mogelijk wil doen. Gaat Shelley het magazine op tijd afkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *