Jordie en Jessie bespreken Shelley haar danslessen, er moet een grens worden aangegeven

Jordie en Jessie bespreken Shelley haar danslessen, er moet een grens worden aangegeven

Jordie en Jessie zitten met een aantal andere bewoners in de silo. Er lijkt discussie te zijn over het aantal danslessen van Shelley. Ik kan me herinneren dat we één of twee hebben afgesproken ooit zegt Jessie. Shelley heeft binnenkort een derde les en ze lijkt nog een vierde les te willen volgen. Jordie laat weten dat hij en Shelley over de danslessen gesproken hebben maar dat hij geen akkoord heeft gegeven voor een extra les. De eerste keer dat er akkoord is gegeven is voor maximaal drie legt Jordie verder uit. En meent zich te herinneren dat Shelley de danslerares nu voor een vierde les heeft uitgenodigd. Ik ben ook benieuwd wat de groep ervan vindt zegt Jens. Jessie legt daarna uit dat Jordie best nog met Shelley kan overleggen voor de vierde les. Shelley kennende is het wel handig om dit vandaag met haar te bespreken zegt Jessie. Als je het op zijn beloop gaat laten, dan plant ze er gewoon nog vier in. Als jij ooit een keer hebt laten vallen dat er nog 500 euro beschikbaar is, dan plant ze gewoon nog tien lessen in en het boeit haar geen flikker. Je moet echt vandaag duidelijkheid aan haar geven. Dit en niet verder. Je moet nu grenzen aan gaan geven. Als je het op zijn beloop gaat laten, dan maakt ze er een bende van voegt hij er aan het einde van het gesprek aan toe. Zal Jordie snel met Shelley gaan overleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *