Alexandra neemt het op voor Shelley, en adviseert om haar mede bewoners lekker te laten

Alexandra neemt het op voor Shelley, en adviseert om haar mede bewoners lekker te laten

Shelley heeft een gesprek met Franny gehad over de interviewvragen voor het magazine. Ze vond er maar één niet goed zegt Shelley geïrriteerd tegen Alexandra. Voor de rest vond ze alles goed. Ze praat Merel gewoon na. Alexandra laat weten dat ze tijdens de vergadering echt gek werd. Dat ze met vijf, zes man op jou af gingen reageren legt ze verder uit. Ik trek het gewoon niet. Daarom heb ik het ook voor jou opgenomen. Ook omdat de groep de laatste tijd niet te genieten is. Het is niet gezellig benadrukt ze. Alexandra vertelt verder dat de andere bewoners Shelley niets gunnen. Weet je waarom ze je het niet gunnen vraagt ze. Omdat jij altijd met hele goede ideeën komt. Dat magazine is ook een heel goed ding. Alexandra adviseert Shelley om de andere bewoners gewoon lekker te laten. Jij weet wel beter verzekert ze. Zijn jullie het met Alexandra eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *