Gerrit heeft een verassing voor Mylène

Gerrit heeft een verassing voor Mylène

Gerrit heeft laatst zijn hulp aangeboden aan Mylène om haar modellenwerk weer actief op te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek heeft Gerrit mails gestuurd naar fotografen. Met succes! Gerrit loopt naar Mylène toe om het goede nieuws te vertellen dat één fotograaf naar Utopia 2 wil komen voor een fotoshoot. Wat lief, zegt Mylène. Gerrit geeft aan dat Myléne het via haar dromengeld kan financieren. Mylène bedankt Gerrit voor zijn hulp. Hiske heeft het gesprek met Gerrit opgemerkt en vraagt aan Mylène waar het over ging. Mylène vertelt dat Gerrit een fotoshoot voor haar heeft geregeld met een fotograaf. Leuk, ga je het doen?, vraagt Hiske. Ja denk ik.. Ja tuurlijk, zegt Mylène twijfelend. Zal Mylène gaan doorpakken met haar modellencarrière?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *