De inwoners lijken het niet met elkaar eens te worden over de cover

De inwoners lijken het niet met elkaar eens te worden over de cover

Het drama rond het magazine is nog niet voorbij. De bewoners hebben besproken dat ze niet willen dat alleen Shelley op de cover komt te staan, omdat het een gemeenschappelijk product is. Desalniettemin, willen Merel, Gerrit, Mariska en Jessie ook niet op de cover. Shelley stelt daarom voor om verschillende covers te ontwerpen, zodat mensen zelf kunnen kiezen wie zij op de cover van het magazine willen. Shelley gaat alle bewoners langs, maar ze lijken er niet uit te komen. Merel stelt voor om Katie op de cover te plaatsen, maar dit past niet in Shelley’s visie. Zullen de  bewoners er ooit samen uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *