Andrea geeft Shelley advies

Andrea geeft Shelley advies

Shelley heeft gister behoorlijk wat te verduren gekregen. Andrea merkt dat Shelley sowieso de laatste tijd niet lekker in haar vel zit en stapt op haar af. Andrea weet dat er een vrolijke Shelley in haar zit en wil die meer zien. Wees de leuke meid die je kan zijn en laat zien dat je aan anderen kan denken, zegt Andrea. Shelley lucht haar hart en zegt moe te worden van alle discussies. Ik wou ze wakker schudden dat ze niet moeten f*cken met mij, zegt Shelley over de voetbalshirts van Franny, Merel en Gerrit. Andrea moet lachen en zegt dat ze de actie van Shelley juist grappig vond, maar zij al snel gezien werd als de beschermer van Shelley. Shelley vindt dit onzin. Zie jij Andrea ook als de beschermengel van Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *