Franny doet een vervelende ontdekking tijdens het sporten

Franny doet een vervelende ontdekking tijdens het sporten

Wanneer Franny aan het sporten is valt haar iets op. Het lekt hier, zegt ze. Jessie en Merel komen kijken en zien een groeiende plas water op de vloer. Jessie, Merel en Andrea proberen zo snel mogelijk alle kabels van de dj-set weg te halen, terwijl Franny over het terrein rent om Brandon in te lichten. Brandon reageert verbaast en zegt dat hij er aan komt.  Ik dacht veilig hier nu, benadrukt Andrea over de dj-set. Brandon komt doorweekt de sportschool in rennen en vraagt waar het lek zit. Bij de speakers op de grond, zegt Franny. Ik schrik mij wezenloos, zegt Brandon. Hij dacht namelijk dat het lek bij het dak zat. Hij komt al snel met een oplossing. Ik ben er gelijk klaar mee, zegt Merel die hiervoor hard aan het sporten was. Dit was een mooi einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *