Andrea en Shelley uiten hun frustraties over Mylène

Andrea en Shelley uiten hun frustraties over Mylène

Afgelopen avond hebben de bewoners zich teruggekeerd in hun huisje. Zo ook Andrea en Shelley. Andrea en Shelley bespreken in de avond vaak de gebeurtenissen van de dag met elkaar. En vanavond is geen uitzondering! Dit keer is onder andere Mylène aan de beurt.  Die chick heeft twee weken in haar bed gelegen, wie denkt ze wel dat ze is, zegt Shelley. Shelley vertelt dat Mylène vanmiddag tegen haar aan liep zonder dat Mylène zich verontschuldigde. Was het expres?, vraagt Andrea. Niet dat ik weet, zegt Shelley. Andrea vindt dat Mylène sowieso de laatste tijd geïrriteerd doet. Je hoeft maar een klein dingetje te doen en het is poef, zegt Andrea. Heeft Andrea gelijk en zal Mylène tot ontploffing komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *