Jordie en Merel discussiëren over de was

Jordie en Merel discussiëren over de was

Jordie zit op deze nieuwe dag voor de wasmachine te wachten als Merel binnen komt lopen. Ze wil graag haar kleding wassen. Jordie is ook nog bezig met het wassen van zijn kleding en hij stelt Merel voor om haar was bij zijn was te doen. Merel weigert dit. Daar houd ik niet van voegt ze eraan toe. En vertelt dat haar wasprogramma maar een halfuur duurt. Je kan toch even een halfuurtje wachten? vraagt ze geïrriteerd. Jordie is dit niet van plan. En legt op zijn beurt uit dat er dan ongetwijfeld weer mede bewoners zijn die ook willen wassen. Dit is toch super kinderachtig? reageert Merel. Jordie snapt er niets van. Ik ben toch ook gewoon aan het wassen? reageert hij aan het einde van het gesprek. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *