Gerrit irriteert zich aan Merel, volgens hem komt er geen redelijk woord meer uit

Gerrit irriteert zich aan Merel, volgens hem komt er geen redelijk woord meer uit

Jessie en Gerrit zitten samen achter de computer. Merel is druk bezig met het inpakken van producten en als Jessie wat aan haar vraagt, lijkt ze geïrriteerd te reageren. Ze is geïrriteerd merkt Jessie op als hij even later met Gerrit de silo uit loopt. Door die hele situatie met Shell voegt hij eraan toe. Gerrit zucht. Dan hoeft ze dat toch niet op ons af te reageren? vraag hij boos. Er komt geen redelijk woord uit. Dat is al een paar dagen zo gaat hij verder. Daar is Jessie het niet mee eens. Ik denk van, tranquillo zegt Gerrit. Doe even normaal benadrukt hij. Zullen de twee dit met Merel gaan bespreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *