Merel is gefrustreerd omdat ze door een aantal mede bewoners neergezet wordt als pester

Merel is gefrustreerd omdat ze door een aantal mede bewoners neergezet wordt als pester

Gerrit komt Merel tegen en hij vraagt wat er met haar aan de hand is. Eerder vandaag leek Merel namelijk geïrriteerd op Jessie te reageren. Ik heb het zwaar met mezelf vertelt ze. Dat hele gedoe met Shelley, dat pestgedrag…. Ik vind dat echt zo gemeen. Ik kan gewoon niet tegen onrecht en ik vind dat dit onrecht is. Bozer kan je me niet maken. Wat zijn we hier nou aan het doen? Gaan we ons neerzetten als pesters? Waar slaat dat op gaat ze verder. Merel lijkt geïrriteerd te zijn dat zij en een aantal andere mede bewoners neergezet worden als pesters. Werd ze gepest, dan mag daar absoluut wat van gezegd worden benadrukt Merel verder. Maar dat meisje wurmt zich elke dag in bepaalde situaties en dan moeten wij dat allemaal maar slikken. Dan wordt het ook nog een keer voor haar opgenomen en dan zijn wij de slechteriken in het verhaal. Ja sorry, dat vind ik echt super oneerlijk eindigt ze. Zijn jullie het met Merel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *