Jordie en Brandon overleggen over de verbouwing van het atelier

Jordie en Brandon overleggen over de verbouwing van het atelier

Jordie en Brandon staan bij het atelier. Het hutje is zo lek als een mandje. De twee pakken vast wat kleine klusjes op en zijn ondertussen aan het overleggen op welke manieren ze het kunnen verbouwen. Zo stelt Brandon voor om aan de binnenkant isolatie te maken maar hij is wel bang dat het gaat uitsteken. Jordie luistert aandachtig en denkt mee. Jordie laat weten dat ze misschien een zwart zeil kunnen gebruiken, zodat het minder uitsteekt, maar Brandon vindt dat niet mooi en ze kiezen ervoor om het niet te doen. Andrea komt ook helpen, ze assisteert Brandon met het bouwen. Ondertussen geeft Jordie nog wat advies en verlaat hij het atelier daarna. Gaat het atelier afkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *