Merel en Franny gaan de strijd aan tegen de rotte eieren

Merel en Franny gaan de strijd aan tegen de rotte eieren

Franny en Merel zijn zich aan het omkleden. De twee gaan namelijk de enorme hoeveelheid eieren opruimen die de kippen de afgelopen tijd hebben gelegd. Ben je klaar voor de eierenellende? vraagt Merel. Ik vind het echt heel eng antwoordt Franny en de twee doen vervolgens hun gasmasker op. Merel hijst zich snel in een beschermende overall en dan zijn de twee er klaar voor. Dit wordt wat jongens zegt Franny. Are you ready to rumble? roept Merel. De twee gaan aan de slag en ze scheppen met een schepnet de eieren van onder hun huisje. Ik ruik het roept Merel al snel als ze de geur ruikt. Andrea rent lachend weg. Dit is niet normaal merkt Merel op. De twee dames schrikken als één van de eieren ontploft. Gadverdamme zegt Merel. Ik vind dit niet meer leuk voegt ze eraan toe. Franny moet lachen. Het lijkt wel Pasen zegt ze. Zullen de dames de eieren snel opgeruimd hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *