Jessie en Merel vermoeden dat Andrea verliefd is

Jessie en Merel vermoeden dat Andrea verliefd is

Er worden vandaag voorbereidingen getroffen voor het naderende Love is Love Festival. Shelley heeft dansles en Andrea krijgt les achter de DJ-set. Jessie en Merel kijken vanaf een afstand toe. Wel gaaf dit zo hoor zegt Merel over Shelley haar dans. Jessie antwoordt dat het niet echt zijn stijl is. Andrea haar lessen lopen soepel en ze heeft het zichtbaar gezellig met haar DJ leraar. Merel denkt dat Andrea een oogje heeft op hem. Ze had vanochtend nog helemaal geen make-up op en vlak voor haar les loop ze ineens prachtig rond grapt Merel. Kijk haar eens stralen merkt Jessie lachend op. De twee vinden het beiden schattig. Andrea merkt op dat de twee staan de kijken en steekt lachend een hand naar ze op. Zou Andrea echt verliefd op hem zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *