De Utopia gym is officieel geopend door een speciale gast

De Utopia gym is officieel geopend door een speciale gast

Het moment is eindelijk daar, de gym is officieel open. Voor deze speciale dag heeft Alexandra een bijzondere gast uitgenodigd namelijk Carlos Lens, een van Nederlands bekendste personal trainers. Onder luid gejuich wordt er een groot doek tevoorschijn getoverd door Brandon en Jordie. Op de zijkant van de gym staat nu in grote letters: Utopia Gym. Carlos krijgt de eer om het lint bij de voordeur door te knippen. De bewoners gaan vervolgens klappend en juichend naar binnen. Ze krijgen vandaag een power workout onder begeleiding van Carlos. In hoog tempo wisselen de bewoners elkaar af op de apparaten. Carlos moedigt hen vanaf de zijkant aan. Alle fitness girls laat je horen roept hij. De vrouwelijke bewoners beginnen te joelen. Aan het eind zijn alle bewoners kapot. Het zweet loopt van ze af. Carlos wordt uitvoerig bedankt voor zijn les. Sporten is iets dat mensen bij elkaar kan brengen zegt Carlos. Gaat dat bij de bewoners ook gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *