Shelley is het zat dat Jessie zich altijd bezig houdt met zaken van andere bewoners

Shelley is het zat dat Jessie zich altijd bezig houdt met zaken van andere bewoners

Shelley is afgelopen avond nog steeds druk bezig met de interviews voor het Utopia Magazine. Nadat enkele bestellingen waren gecanceld door alle discussies rondom het tijdschrift, kwam de groep bij elkaar. Er werd besloten dat alle bewoners zullen meewerken aan het tijdschrift. Daar tegenover stond dat Shelley haar interviewvragen moest aanpassen. Hiske gaf aan dat ze Shelley zou helpen met de interviews. Shelley maakt zich nu zorgen of ze het wel op tijd af gaat krijgen. Ze heeft namelijk nog geen interviewvragen van Hiske teruggekregen. Als andere mensen zich ermee willen gaan bemoeien, dan moeten ze hun taken ook gewoon doen zegt Shelley tegen Andrea. Jessie pikt hun gesprek op. Moet je dat niet tegen Hiske zelf zeggen vraagt hij aan Shelley. Geïrriteerd duwt ze hem aan de kant. Ik heb dat al tegen haar gezegd en waar bemoei jij je mee? zegt ze kwaad.  Er ontstaat vervolgens een ruzie tussen de twee. Shelley is het zat dat Jessie zich altijd bezighoudt met de zaken van de andere bewoners. Ik bemoei me er alleen maar mee als je onzin aan het verkondigen bent zegt Jessie. Kwaad loopt Shelley weg maar Jessie laat het er niet bij zitten. Als Shelley niet wil dat iedereen zich er mee gaat bemoeien, had ze het niet voor de silo moeten verkondigen vindt Jessie. Kan ik dan ook nooit mijn ei kwijt bij iemand? roept Shelley gefrustreerd.

Hiske klimt wat later de boot in om Merel te gaan interviewen. Ik wil hier vanaf zijn. Ik ben dat gezeik compleet zat zegt Hiske. Merel had al vernomen van Jessie dat er een discussie was ontstaan tussen hem en Shelley. Merel vindt dat Shelley zuinig moet gaan doen met de bewoners die nog wel iets voor haar over hebben omdat dat aantal steeds minder wordt. Zij had zelf haar zaakjes ook niet voor elkaar en van mij wil ze dat wel direct hebben zegt Hiske. Ik ben daar een beetje klaar mee benadrukt ze. Nadat Hiske haar hart heeft gelucht gaan zij en Merel van start met het interview. Hoe zal dat gesprek tussen Hiske en Shelley uiteindelijk gaan verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *