Komt Mariska als enige bewoner niet in het Utopia magazine?

Komt Mariska als enige bewoner niet in het Utopia magazine?

Hiske is klaar met alle drama rondom het Utopia magazine en wil al haar verplichtingen zo snel mogelijk afgehandeld hebben. Hiske stapt afgelopen avond op Mariska af, omdat zij als enige nog geen interview heeft afgenomen. Ik weet niet of ik het ga doen zegt Mariska omdat ze eerst duidelijkheid wil over de cover. Eigenlijk wil ze zich er niet mee mee bemoeien vanwege het gedoe dat het met zich mee heeft gebracht. Hiske probeert vervolgens Mariska over te halen, maar Mariska wil er eerst over nadenken. Dan ga ik het interview niet meer afnemen reageert Hiske. Dan vul ik hem zelf wel in belooft Mariska. Zal Mariska als enige bewoner niet in het Utopia Magazine komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *