Gerrit jaagt Alexandra de stuipen op het lijf

Gerrit jaagt Alexandra de stuipen op het lijf

Na een vermoeiende dag zoeken Gerrit en Franny elkaar afgelopen avond op. De twee kruipen gezellig tegen elkaar aan onder de dekens in het bed van Franny. Ze zijn de foto’s van Franny aan het bekijken wanneer ze de stem van Alexandra buiten horen. Gerrit duikt weg onder de dekens en verschuilt zich achter Franny. Alexandra komt niets vermoedend het huisje binnen. Wanneer Alexandra wil beginnen over een voorval in de silo, komt Gerrit schreeuwend onder de lakens vandaan. JEZUS CHRISTUS, ik schrik mij dood roept Alexandra. Franny en Gerrit komen niet bij van het lachen. Wat een belazering zegt Alexandra lachend. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *