Gunt de groep Brandon het laatste bouwproject van Utopia 2?

Gunt de groep Brandon het laatste bouwproject van Utopia 2?

Jessie en Merel zijn op tijd wakker, de twee zien elkaar buiten voor de silo en praten even. Mariska komt er ook bij en luistert mee. Jessie laat weten dat Brandon het laatste bouwproject wil. Jessie vindt dit maar een rare trots en is het er ook niet mee eens. Het podium is het laatste bouwproject en daar kan hij dan weer niet tegen zegt hij tegen de rest. Brandon wil natuurlijk zeggen dat hij het eerste huisje en het laatste bouwproject had, en hij daardoor de winnaar zou moeten zijn voegt Jessie er nog aan toe. Merel zegt dat ze ook zoiets had gehoord over het winnen van Utopia. Brandon zou in een interview voor het Utopia magazine gezegd hebben wie hij denkt dat de kanshebbers zijn. Brandon denkt dat hijzelf, Jessie, Merel of Jordie zou kunnen winnen. De drie snappen niet waar hij mee bezig is en vinden het maar nergens op slaan. Jessie zegt verder dat hij misschien naar hem toe wil gaan. Wordt wellicht vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *