Er zijn drankflessen verdwenen, Jessie en Franny speculeren over de dief

Er zijn drankflessen verdwenen, Jessie en Franny speculeren over de dief

Jessie en Franny zijn in de silo koffie aan het drinken, wanneer Jessie opmerkt dat er een aantal flessen drank missen. Het was niet leeg zegt Jessie verbaasd. Ik denk dat je wel kan raden, denk ik? reageert Franny. Franny probeert vervolgens bij Jessie te vissen wie hij verdenkt. Maar Jessie heeft geen idee. Dan gaan we kijken hoe laat mensen hun bed uitrollen stelt Franny voor. Wie zal dit gedaan hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *