Nicole leest aan Ivan haar afscheidsbrief voor

Nicole leest aan Ivan haar afscheidsbrief voor

Wij zien in het toegevoegde filmpje, hoe Nicole aan Ivan haar afscheidsbrief voorleest.

In een van de voorgaande berichten konden jullie zien,  Patrick moet Utopia verlaten . Het had ook zo kunnen zijn dat Ivan vanavond Utopia had moeten verlaten. Nicole had daarom voor de veiligheid voor hem een brief geschreven. De brief heeft ze gisteren geschreven, maar ze vindt het nu moeilijk om de brief hardop aan Ivan voor te lezen. Ivan, Nicole’s grote liefde wil toch graag dat ze hem de brief voorleest.  Om haar op weg te helpen begint Ivan de brief voor te lezen met denkbeeldige woorden: “Jammer dat je naar huis moet, maar ik zal aan je denken” Nicole grapt mee: “ik hoop dat Danny blijft, nee grapje”. Het stelletje lacht er vrolijk om.

3. tweede foto in bericht ivan nicole brief

Ook grapt ze nog dat het een erotische brief is….

Dan begint Nicole de brief serieus voor te lezen, wij citeren:

Liefde van mijn leven…. “dit voelt zo stom” niemand is dezelfde persoon die ik in jou zie. Ik vind je de mooiste mens die ik ooit in mijn hele leven heb ontmoet. Vooral je integriteit, eerlijkheid en intelligentie zijn mede de redenen, waarom ik zoveel van je hou. Ondanks onze slechte start en hobbeltjes in onze weg, heb ik voor jou gekozen om diegene te zijn, waar ik alti jd naar heb verlangd. En zal die keuze nog duizend keer maken als het nodig is”. Ze kijken elkaar verliefd aan en Nicole knikt instemmend. “Weet dat ik op je zal wachten, zoals jij ook op mij zult wachten. Zodat wij ons samen zijn buiten kunnen oppakken en er echt voor elkaar kunnen zijn. Weet dat ik het hier wil volbrengen en mijn motivatie is. En ik kan nu nog niet zeggen wat jouw afwezigheid hier teweeg brengt. Dat het verdrietig is weet ik wel!”. Ivan hangt tijdens het voorlezen van Nicole’s afscheidsbrief aandachtig luisterend aan haar lippen. Dat kunnen jullie op deze foto dan ook zien.

4. foto 3 in het bericht nicole ivan brief

 

Nicole leest verder “Het motiveert mij wel des te meer om deze shit te winnen. Ik hoop  echt oprecht dat je er voor mij bent, als ik dit ga verlaten en dat je mij zal schrijven. Nu ik dit schrijf mis ik jou” Nicole fluistert naar Ivan: “dat had ik gisteren”. Zij gaat verder met het voorlezen van de brief “kortom weet dat alles wat ik heb gezegd en nu ook schrijf oprecht is en dat ik alles voor je wil doen en wil zijn en zo zal blijven”. Daarna wordt er lieflijk gekust.

5. ivan nicole kussend

Dan grapt Nicole nog:  “de volgende keer op de bank krijg je niet weer zo’n brief! Dan heb je het gewoon echt verdiend”. Beiden lachen hier hartelijk om.

Is dit niet een prachtige liefdesbrief? Wat vinden jullie?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. rina at 11:38

    Ik vind het een mooie brief recht uit haar hart.
    En dat ze een moeilijke start hebben gehad dat is logisch hij komt uit een hele andere cultuur
    met de paplepel ingegoten hoe het hoort bij hun dat kun je niet zomaar opzij zetten dan heb je geen respect voor je ouders en daar heeft hij het heel moeilijk mee gehad. En dat gaan ze in de gewone wereld weer krijgen, maar als ze echt van elkaar houden (dat hoop ik) komt het wel goed.
    Ik ben fan van hun beiden en gun ze alle geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *