Wilco niet blij dat Patrick geld kreeg

Wilco niet blij dat Patrick geld kreeg

Patrick moest gisteren Utopia verlaten, dit had Tineke besloten. Echter ging dat niet zonder slag of stoot, Gio besloot de groep te vragen of hij niet mocht blijven. In de buitenwereld zou hij namelijk helemaal niets hebben. Na een hoop discussie is er een oproep gedaan en stroomde er verschillende mailtjes met daarin aanbod tot werk en onderdak. Ook gaf Colinda 100 euro mee zodat Patrick mocht hij toch geen onderdak hebben toch nog ergens kon slapen. Wilco en Colinda hebben daar gisteren avond laat nog een gesprek over gehad. Wilco is zelfs een beetje kwaad dat ze Patrick geld heeft mee gegeven…

Een aantal bewoners zaten gisteren gezellig te kletsen onder het genot van een snack. Colinda begint over het feit dat ze geld heeft weg gegeven aan Patrick. Serieus reageert Wilco verbaasd, dus eerst zit je tegen mij te zeggen dat je hem eigenlijk in zijn bek wil spugen en nou geef je hem geld mee? Ja antwoordt Colinda en Wilco is er niet blij mee. Ik schiet geld voor je voor en jij geeft hem geld mee vraagt hij nog maar een keer. Ik heb hem 50 euro mee gegeven ja gaat Colinda verder. Wilco merkt op dat als Colinda geld te kort komt voor sigaretten dat haar probleem is. Ik ga je daar niet in bij spekken, zoek het maar uit. Dat hoef je ook niet antwoordt Colidna en Wilco vindt het maar belachelijk wat Colinda heeft gedaan. Ik heb hem iets aangeboden gaat Colinda verder en hij pakte het aan. Natuurlijk antwoordt Wilco, het is een klaploper. Waar maak je je eigen druk om joh vraagt Ivan zich af. Principes antwoordt Wilco, je kunt niet het ene moment zeggen dat je hem in zijn bek wilt spugen en het andere moment geef je hem 5 tientjes mee. Ivan zegt dat Colinda ook een goed hart heeft. En Colinda wil het verder uitleggen maar Wilco wil het niet horen… Het is wel duidelijk.

Later spreken de twee nogmaals over de gulle actie van Colinda. Ik ben een vrouw van mijn woord zegt ze tegen Wilco. Als ik dat in het centraal roep, dan doe ik dan ook. Degene met € 23.000,- op zijn bank en degene die een grote pot hebben en die tranen lopen te vangen voor een ander komen er niet mee. Dus ik heb tegen Mark gezegd kom maar met die € 100,-. Maar die had ik niet meer. Dus toen toen keek Mark naar Laura. Dan betalen wij die andere € 50,-. Die hebben we hem gegeven. Puur om te kijken wat de rest doet. Niks dus. Wilco antwoordt dat ze dit wel had kunnen raden, en nu is ze haar geld kwijt. Het is een abc’tje wat er zou gebeuren. Volgens Colinda heeft ze nu kunnen zien wat de groep echt zou doen in een situatie als deze. Wilco blijft het belachelijk vinden maar benadrukt dat het het ding van Colinda is. Ondanks dat hij er niets van begrijpt, snapt hij het ergens toch wel. Ze staan er gewoon anders in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. marijke at 10:58

  Vind wel dat Colinda het goed heeft gedaan. En wat heeft Wilco daar nu mee van doen?
  Ze moet af van die vreselijke vent. Colinda laat zich ook door iedereen aflikken en nog erger.
  Ik hoop met een volgende stemming dat én die Wilco én Colinda eruit worden geflikkerd.
  Dat zal de lucht daar klaren. En Mark moet eens een vent gaan worden met een eigen mening en niet het achterna lopertje van Wilco. Daar snap ik ook niks meer van.
  En dat chicky Naomi van Giorgo moet nog volwassen worden. Ook weg ermee. Net als die Gaby, die dragen nul komma nul bij daar.
  Het is daar op dit moment een zootje en dat komt mede door de aanwezigheid van bovengenoemde personen.

 2. Jolan at 10:10

  Ja juist Collie goed gedaan meid anders was ie nog niet gegaan…..en Gio met zijn medelijden waar was jouw gift aan degene waarvan jij vond dat je iemand op straat gooit zonder iets? Wat val jij me vies tegen….das de rente die je krijgt man van je winaarsgeld die je weg kon geven aan jou MAAT

 3. anna at 10:00

  Zielig ventje is die kabouter toch nu is Patrick weg en nog kan hij niet nalaten om beledigend over hem te spreken! Dat niemand door heeft dat het een psychopaat is!Ze komen daar nog wel achter en de verkering zal ook wel gauw over zijn ,eerste keus was Colinda het al niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *