Post voor Wilco en Gaby

Post voor Wilco en Gaby

Mark is vanmorgen naar de brievenbus geweest en haalde daar onder andere post voor de bewoners uit. Dit keer zijn Wilco en Gaby de gelukkigen!

Wilco krijgt post in zijn handen gedrukt, rookt gauw zijn sigaret op en zegt ik ben even een half uurtje weg. En gaat vervolgens op de bank zitten. Een bijzonder pakket een koker trekt direct de aandacht. En besluit Wilco als eerste te openen. In de koker zit een grote collage vol foto’s, krantenkoppen en tekeningen. Die kan ik zo ophangen. Leuk! zegt Wilco enthousiast. Ook Nicole vraagt of de post goed is. Wilco antwoordt dat het op zich wel goed is. Wel was er wat commentaar op wat eerder getouwtrek… Wilco zegt dat hij al zijn vriendinnetjes kwijt raakt, iedereen krijgt een vriendje! Verder laat Wilco niet heel veel los, hij kijkt serieus, lacht af en toe met een serieuze blik. Ook gaat zijn zoon samenwonen in zijn huis, en grapt dat hij alles kwijt raakt, zelfs zijn bedrijf. Ik moet straks weer een heel imperium neer zetten. Dan blijf ik maar gewoon hier wonen! Le Luifel vonden de zonen een goed plan, en dat moeten ze maar eens doorzetten. Bij Colinda benadrukt hij nogmaals dat hij van alles kwijt raakt. Wilco zegt sarcastisch niet happy te zijn, nu ben ik officieel zwerver! Dan krijg je ook geld van mij mee gaat grapt Colinda. Later vertelt Wilco aan Laura dat Wilco echt zijn bedrijf kwijt is. Hij moet bepaalde uren maken en die behaald hij nu niet.

Ook Gaby krijgt post en gaat lekker op bed liggen. Ze leest daar alles aandachtig door en laat er vrij weinig over los. We zien haar lachen, en serieus kijken. Het lijkt erop dat de post positief is en blij is met bericht vanaf het thuisfront. Mocht Gaby er meer over vertellen zullen we dat uiteraard in dit bericht vermelden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. yvon at 18:23

    Nou nou,dat hoeft toch niet,hij heeft tenminste gewerkt en voor andere die een uitkering hebben ook nog betaald.
    En die kwal heeft alleen maar geprofiteerd en dat zal hij blijven doen.DRUIF!!!

  2. Druif at 10:43

    Is niet erg hoor dat hij zijn bedrijf kwijtraakt, ik gun hem dat wel . Doet hij net als die Polen , die krijgen ook alles toch . En anders pak je slaapzak op en wandel .Het liefst nu direct de poort uit .
    Je grote muil mag je wel meenemen , net als die blaaskaak . ColindA past vast in je kist.inpakken en wegwezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *