Jeroen vertelt aan Beau dat de groep denkt dat Bas haar gebruikt

Jeroen vertelt aan Beau dat de groep denkt dat Bas haar gebruikt

Afgelopen avond vroeg Jeroen weer aan Beau hoe het nu in de liefde gaat. Beau haalt haar schouders op. Ik weet niet wat er is, jij wel? Jeroen antwoordt dat hij wel wat dingetjes heeft gehoord over de twee. Ik heb geen zin om mij ermee te bemoeien, dus hij vertel ik niks. Ze zitten buiten op de zitzakken en hebben een moeizaam gesprek. Beau wil graag weten wat Jeroen voor haar achterhoudt. Dan ben ik weer de lul, dus ik zeg niks herhaalt Jeroen nog maar een keer. Beau blijft doorvragen maar Jeroen houdt voet bij stuk. En laat weten dat hij hoopt dat Beau er zelf achter komt. Beau vertelt dat ze er geen lekker gevoel over heeft. Na een kwartier doorvragen vertelt Jeroen eindelijk wat hij gehoord heeft. Er zijn meerdere mensen die denken dat hij jou gewoon gebruikt. En voegt eraan toe dat hij het zelf ook al zag maar nu de rest dus ook. Ik had alleen graag gewild dat je er zelf achter was gekomen. Beau vindt het erg fijn dat hij dit naar haar uitspreekt. Hoe dit verder afloopt lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Grumpy at 10:38

  Door zijn ziekelijke jaloezie en zijn alles overtreffende arrogante zelfoverschatting blijft hij bezig om Beau te hersenspoelen. Beau is een volwassen vrouw die echt wel weet wat ze wil. Ze wil met iedere inwoner op vriendschappelijke voet leven, zeker met Bas en dat kan Jeroen niet hebben. Dus gaat hij stoken door te zeggen dat ze door Bas gebruikt wordt. Volgens hem denken meerderen in de groep er zo over. Nou, als dat zo was had Beau dat al geweten want de roddelmachine draait op volle toeren in de groep. Vooral Romy, Madilia en de tweeling kunnen er wat van. Doch ik heb nog niemand gehoord die dat tegen Beau heeft gezegd. Hersenspinsel dus weer van Jeroen.

 2. joke at 08:50

  Wat een ziek mannetje is Jeroen over de rug van andere mensen,probeert hij Beau voor zich te krijgen is daar al heel lang mee bezig .Denk dat Beau zelf wel kan En Bas heeft zelf gezegd hij wil geen relatie meer in Utopia dus daar neemt zij toch genoegen mee ,het is en blijft een heel link mannetje moet je dat ontevreden gezicht zien .Heeft nergens zin in enkelt op zij bed liggen .Maar daar mag je niks over zeggen an is hij weer beledigd

 3. anneke at 08:40

  Die is bij Bas de boos doener nu , hij zal zeggen waar bemoei je mee.
  Daarom begrijp ik Jeroen niet dat hij dat tegen haar heeft gezegd , laat de meiden dat tegen haar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *