Billy biedt haar excuses bij Beau aan omdat ze afgelopen weekend achter Bas aan ging

Billy biedt haar excuses bij Beau aan omdat ze afgelopen weekend achter Bas aan ging

Afgelopen zaterdag woonde Billy precies één jaar in Utopia. Dit werd toen gevierd met een drankje maar Billy had toch iets te diep in het glaasje gekeken. Ze heeft die avond de indruk gewekt Bas wel te zien zitten en daarvoor wil ze haar excuses aanbieden aan Beau. Ze roept haar dan ook bij zich om te vertellen dat het nooit haar bedoeling was om achter Bas aan te gaan. En vertelt haar dat Bas en zij hele goede vrienden zijn. Het is niet meer dan dat benadrukt ze. Beau vindt het heel lief dat Billy haar op zoekt maar volgens haar was het niet nodig. Ach schat, dat weet ik toch voegt ze er nog aan toe. Billy lijkt zichtbaar opgelucht dat ze erover gesproken heeft en lachend gaan ze uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. maria at 15:50

  huh johan sorry hoor maar hoe kom je erbij over jessie.
  niet iets beweren wat je zelf ook niet zeker weet .
  ik geef geen bal om die persoon maar niet op die manier billie haar drank verdoeselen.
  buiten was billie vaste klant bij de kroegen
  dus vies is ze er niet van.

 2. yasmine at 15:28

  Billy je doet het super???, dat mens hoort in een inrichting aub zeg. Al je dat niet ziet moet je jezelf laten nakijken. Er is niks super aan billy.

 3. joke at 14:53

  Ze is Jessie allang vergeten want er hoeft maar een kerel binnen te komen gaat ze daar weer op af ,,ook bij Jacco zijn avond had ze met die zanger ook aardig contact .Ze stond nog net niet op het podium bij hem.Een vos verleert nooit zijn streken ,en nog erger als ze drank op heeft elke kerel die er komt staat ze voor aan om te zoenen .

 4. Johan at 14:34

  Ze had het feest even nodig om los te gaan, geeft toch niet?! Kijk naar Jessie buiten Utopia, die kan alle aandacht gewoon niet aan, die gaat zonder drank al helemaal los, Demi is al weer verleden tijd. In elk stadje een ander schatje…
  Billy je doet het super! ❤️

 5. vijfde dimensie at 14:19

  als men drank op hebt dan hebben de demonen vrij spel en nemen het goede verstand over van de mens en zo is dat echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *