Jacco en Noah beschermen het groen van Utopia met een nieuwe functie de platsoen politie

Jacco en Noah beschermen het groen van Utopia met een nieuwe functie de platsoen politie

Afgelopen avond hebben Jacco en Noah besloten dat het tijd is voor de Plantsoen Politie in Utopia. De mannen gingen gelijk aan de slag met het maken vab matchende outfits. Vandaag gaan ze aan de slag. Gewapend met een schoffel en een bezem houden de twee de rest van de groep in de gaten. Ze willen het groen in Utopia beschermen.

Wanneer Jacco en Noah Madilia en FLoor aanspreken op hun respect voor groen, legt Jacco uit wat hun functie is. We zorgen ervoor dat alle plantjes heel blijven en dat er met respect wordt omgegaan met het groen in Utopia zegt hij. Iedereen die over het ingezaaide gras loopt en het kapot maakt, wordt door ons aangesproken voegt hij eraan toe.  Niet veel later worden ook Jeroen en Romy aangesproken op hun gedrag. Hohoho schreeuwt Noah tegen Jeroen wanneer hij over het gras loopt. Dat is net ingezaaid, een beetje respect! Romy rent vervolgens hard weg wanneer de Plantsoen Politie haar aanspreekt. Maar Noah laat zich niet kennen en met zijn schoffel rent hij achter haar aan de loods in. De rest van de bewoners moet hard lachen om deze actie. Je kunt maar ergens mee bezig zijn zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 16:09

    Zie dat ze hesjes dragen met het politie kenmerk. Het woord politie met een onder uitstekende o. Dat is beschermd en mogen ze niet dragen. Kunnen ze problemen mee krijgen.

  2. anneke at 12:55

    Ze hebben een leuk persoon voor terug gekregen ( Jessie ).
    Lacht heel veel , hoop wel dat hij zo blijft en niet de hele dag gaat zitten hangen op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *