Het centraal van 24 juli

Het centraal van 24 juli

De bewoners zijn alweer bij elkaar geweest om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 24 juli terug. Het belangrijkste wat besproken is is toch wel het drankgebruik.

Billy begint  het centraal met de financiën. Ze wil de groep oproepen om allemaal na te denken over hoe ze meer geld kunnen verdienen. Volgens Romy moet er meer gedaan worden met Le Luifel. Daarmee kunnen we veel, snel, en makkelijk geld verdienen voegt ze eraan toe. Linda geeft aan dat het haar wel leuk lijkt om hierover na te denken. Ook het bloembollen idee van Noah valt in de smaak en moet wat Billy betreft zeker worden uitgewerkt. Floor vertelt vervolgens dat ze bezig is met leren tasjes en ook dat wordt positief ontvangen door de groep.

Afgelopen vrijdag zijn er afspraken gemaakt over alcoholgebruik tijdens evenementen maar dit weekend heeft weer niemand zich eraan gehouden. Cemal kaart daarom aan dat hij dit belachelijk vindt want op deze manier heeft afspraken maken geen  zin. Er wordt toch wel alcohol gedronken uit de pot van de bv. Cemal en Beau hebben bedacht dat er op een evenement een emmer met ijs kan worden neergezet, waar mensen hun eigen drank in kunnen stoppen, zodat er niets van de bv wordt opgedronken. Ik wil dat mensen een contract tekenen en als ze toch alcohol drinken van de bv, komt er een alcoholverbod voor alle bewoners roept Cemal dan. Er ontstaat daarna een discussie, waarin vooral Romy zich erg aangevallen voelt. Voor alle bewoner blijkt alcohol een gevoelig punt te zijn en de discussie wordt steeds heviger. Uiteindelijk wordt dan toch besloten nogmaals een afspraak te maken. Er mag worden gedronken op de avond van een evenement, alleen na afloop.

Na de discussie over het drankgebruik komen de dagelijkse onderwerpen aan de orde en lukt het de groep om nog rustig even door te vergaderen. Niet veel later gaat de groep uit elkaar en is het tijd om aan de dag te beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  • Grumpy at 13:23

   Karin was nou eenmaal de pispaal in de groep. Anderen (o.a. Jacco en Romy) zopen net zo hard en Karin kreeg de schuld als er drank weg was.

 1. anneke at 12:52

  Het valt me wel op dat Chipp s’avonds aan een biertje zit.
  Laten we dan alleen in het weekend drinken en niet door de weeks.
  Zal stukken schelen

 2. Johnny at 12:21

  Ja de confrontatie met je eigen drank gebruik zorgt meestal voor irritatie. En dat zijn de mensen die het onderwerp het meeste aangaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *