Billy en Beau ontvangen post van het thuisfront

Billy en Beau ontvangen post van het thuisfront

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia. En twee bewoners hebben alweer post gehad, namelijk Billy en Beau.

René was als eerste van de groep wakker. Maar na een rondje wandelen over het terrein besloot hij weer even terug in bed te kruipen. Twee uur later wordt Romy wakker. Ze brengt een bezoekje aan het toilet terwijl Cemal al achter de computer zit. Niet veel later staat René voor de tweede keer op. Hij vertrekt naar de stallen, maakt een praatje met de koeien en maakt schoon. Ondertussen is ook Beau uit de caravan gekomen. Leuk he, wat ik gister voor jullie heb gedaan zegt Romy, doelend op haar verrassing voor de Bas en Beau. Beau laat weten dat ze een hele leuke avond heeft gehad, samen met Bas. Dan ontwaken ook de andere bewoners . Het is een rustige ochtend die voor Billy en Beau goed begint, want de twee ontvangen post. Vol enthousiasme beginnen de twee met lezen. En vooralsnog lijkt het allemaal positief te zijn. Wat zal er vandaag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *