Robert Donkers is kwaad en gaat er alles aan doen om terug te komen in Utopia

Robert Donkers is kwaad en gaat er alles aan doen om terug te komen in Utopia

Robert Donkers, de (ex) verslaafde verliet gisteren boos Utopia. Hij vond dat hij niet goed behandeld werd. Inmiddels is hij weer in de buitenwereld en hij is boos. Zacht uitgedrukt… Op Facebook post hij de ene na de andere post rondom zijn vertrek uit de mini samenleving. Volgens Robert die te gast was in Utopia lag het allemaal aan Billy waarom hij uiteindelijk boos is vertrokken. Hij noemt haar zelfs schijnheilig. Ook heeft Billy ervoor gezorgd dat hij nu weer dakloos is. Ze is fake. Aan Talpa ligt het allemaal niet. En roept op om te mailen zodat hij terug kan komen. Vervolgens wil hij de groep tegen Billy op zetten om met haar af te rekenen. Verder is hij ervan overtuigd dat hij Utopia BV kan redden. Nieuwsgierig wat deze Utopia gast nog meer te melden heeft? Bekijk onderstaande post dan maar eens.Voor zolang ze blijven staan natuurlijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 20 reacties op dit artikel
 1. Angie at 15:41

  Robert toch, je kwam Utopia binnen en de Utopianen en kijkers vonden je leuk, mede door je bescheidenheid. Je wilde een beter leven en daar alles voor doen en even had jij je fame! Een maand later heb je al allemaal noten op je zang en heb je het daardoor verpest bij de mensen. Je hebt je ware aard laten zien. Helaas voor jou, de media kan je maken maar ook heel snel weer breken.

 2. Mandy at 20:27

  Kom op als je echt dakloos was dan had je utopia niet vanaf dag 1 kunnen kijken. En had je ook niet zo’n grote bek gehad met je eisen . Iemand die daadwerkelijk dakloos was die stelt namelijk geen eisen maar is dankbaar voor alle hulp die hij krijgt.
  En verslaafd laat me niet lachen je bent gewoon ingehuurd door Talpa ofzo en meer niet slecht geacteerd Robert ga eerst een workshop of opleiding doen met het geld wat je hiervoor hebt gekregen van Talpa jongen
  JE BENT SNOEIHARD DOOR DE MAND GEVALLEN !!!!

 3. Kelly at 19:41

  Robert, ik zag je vanavond in de televisie uitzending. En echt, ik kan geen medelijden of begrip voor je opbrengen.
  Ongelofelijk met wat voor een dolle blik in de ogen, en een veelte grote mond jij daar aan het hoofd van de tafel stond.
  Als ik ergens aan die tafel had gezeten, was ik echt een paar meter naar achteren geschoven, zo agressief kwam je over.
  Dat was wel even een andere Robert dan die met het zachte stemmetje dat overal met een lief glimlachje Amen op zegt… was dat een rol die je speelde? Omdat het je allemaal te doen was om Utopiaan te worden?
  Ik denk dat je zelf donders goed weet met welke intenties je in Utopia bent gekomen. En afkicken is enkel jouw ‘binnenkomertje’ geweest, nooit de hoofdreden. Ik denk zelfs dat het niet eens in je top 5 van jouw doelen heeft gestaan.
  ‘Je leven op orde krijgen’ zei je toch? Nee Robert, een leven in Utopia bedoelde je.
  Toen Billy tegen je begon over begeleid zelfstandig wonen, viel je al meteen door de mand en gingen je hakken al in het zand.
  Dat wilde je beslist niet! Nee, logisch als je gewoon maar 1 ding wilt, namelijk in Utopia wilt blijven.
  Het zal je langzaam doch pijnlijk duidelijk zijn geworden, dat jouw zogenaamde afkick missie, je geen vast paspoort ging opleveren. En toen was de beer los, ging je met de vuist op tafel, eisen stellen, dwingen, boos doen, verontwaardigd reageren, alles wegwimpelen, beter weten en bovenal kroop je weer terug in je oude vertrouwde slachtofferrol.
  Keihard heb jij je eigen ruiten ingegooid Robert,, en nu sta je weer buiten de poort.
  Zonde hoe je dit hebt weggegooid, echt een verspilde kans, maar ja.. echt wel eigen schuld dikke bult.
  Maar dat je nu nog zo stellig gaat beweren dat je zult terugkomen in Utopia om daar de boel te gaan regeren?! Waar haal je die arrogantie vandaan man!
  Robert ik hoop echt voor je dat je op je pootjes terecht komt zoals dat heet. Maar zoals ik je gedrag nu heb gezien, en je uitlatingen op FB heb gelezen.. dan krijg ik er een hard hoofd in.
  Jouw ego en je attitude zijn jouw grootste obstakel… maar je kunt natuurlijk ook blijven volhouden dat het allemaal aan Billy heeft gelegen.. tja..
  Nog een laatste tip: doe het een beetje rustig aan met je commentaren op FB.
  Je vind het vast fijn om daar te ventileren, er aandacht door te krijgen en veel likes te zien.. maar je doet jezelf er eerder kwaad mee dan goed. Ook als je het naderhand weer verwijderd.
  Laat ik het netjes omschrijven: je krijgt er geen betere reputatie door.
  Succes verder.

 4. Ronald at 14:52

  robert je bent al een stakker met je o zo zware wiet verslaving hou op man . ik heb nog nooit zo een jankerd gezien , die alles KREEG!! Ik moets na 15 jaar heroine verslaafd te zijn geweest alles maar OOK alles weer opnieuw opbouwen. En JIj KRIJGT HULP en je schijt in hun hand hou op man je bent FAKE dat zei ik al bij dag 1 dat is een leugenaar die precies zegt wat je wilt horen IN het begin dan , om in te slijmen met “ik zie dat als me familie”donder(d) toch lekker op man . ik wou je met de markt nog aan spreken maar je was zo een bang schuchter ventje dat zelfs IK het zielig vond !! HAD IK HET NE MAAR GEDAAN

 5. Christa at 06:59

  Robert Donkers probeert al vanaf dag 1 van Utopia om inwoner te worden. Dat lukte hem blijkbaar niet en nu heeft hij het op deze manier geprobeerd. Zijn intenties waren niet juist. Ik ben een zeer fanatiek streamer en heb gezien hoe hij o.a. door Bas, Billy, René, Jessie en Beau werd geholpen. Hij sloeg ook heel vaak hulp in de wind met een vreemde smoes. Hij gedroeg zich als inwoner en niet als gast. Hij wilde bij het Centraal aanwezig zijn zodat hij ook zijn woordje kon doen. Maar aangezien hij geen inwoner was had hij daar helemaal niets te zoeken. Wanneer Robert op zijn verantwoordelijkheden werd gewezen door Bas werd hij onhebbelijk en snauwde hij Bas af. Peggy Sue had al eerder aangegeven dat de manier waarop het nu ging niet goed was voor het herstel van hem. Robert praatte nogal in zichzelf en hij vond (en vindt) dat hij de nieuwe leider van Utopia moet worden. Hij is dus onder valse voorwendselen in Utopia gekomen en zo’n persoon hoort daar niet! Wanneer hij, zoals hij zegt, dat de Donkers een ruggengraat hebben, laat hij zien dat hij werkelijk de boel weer op de rit krijgt. Dat betekent een huis, schuldhulpverlening en werk. En werken kan hij echt wel want dat heeft hij in Utopia laten zien. Hij hoeft helemaal niet 80-100% afgekeurd te zijn! Wanneer hij alles echt op de rit heeft kan Hij zich opnieuw aanmelden voor het programma en zal hij opnieuw de procedure moeten doorlopen (die hij overigens al een keer heeft doorlopen maar daarvoor slaagde hij niet). Het is heel goed dat de inwoners, op het verzoek van Robert overigens, het gesprek met hem zijn aangegaan. Maar wederom kreeg Robert niet de antwoorden die hij wilde en is hij op eigen initiatief de poort uitgelopen. Hij is dus niet op straat geschopt zoals hij zelf beweert maar heeft zelf de keus gemaakt. Zulke mensen zijn absoluut niet zielig maar berekenend en uitgekookt en profiteren van de goedheid van anderen.

 6. Rebecca at 23:02

  Het wordt nu toch echt tijd dat Billy gaat vertrekken uit Utopia
  Door haar ben ik een tijdje gestopt met kijken omdat ik mezelf de ergenis wou
  besparen
  Best wel jammer.maar onze ergenis werd zo groot,dat we geen andere mogelijkheid zagen dan tijdelijk te stoppen met kijken en hopen dat ze snel naar huis zal gaan

 7. Ingrid at 21:19

  Robert. Je had het daar goed en boden jou hulp die je ook kreeg. Wat je moest doen was je traject volgen. Maar je luisterde niet naar niemand nu heb je je eigen glazen ingegooid. Je was erg ondankbaar voor het gene wat je kreeg en wat ze allemaal voor je deden. Hoop dat je het nu beseft wat of je jezelf heb aangedaan. Ik zou je niet missen in utopia. Ga verder met je leven en laat zien dat je het allemaal kan

 8. Ronald at 16:15

  Robert je bent born to lose kereltje . Ikzelf ben 15 jaar verslaafd geweest aan Heroine ben er zelf vanaf gekomen alles wat JIJ deed was fake !! een opnamen daar ben je geweest …. toch ? Ik ken geen kliniek waar je 3 a 4 dagen een vervolg behandeling krijgt die zijn min 6 weken tot 6 maanden (of NOG langer) Ik zag je met de hippiemarkt en wou het je nog zeggen maar je was zo een bang schuchter ventje dat ik het zielig vond . Maar nu ik je Facebook lees zou ik je graag eens tegen willen komen en je mee willen nemen naar jouw voor land want dat heb jij nog niet gezien met 350 euro blowen per maand Houw op ventje dat was bij mij in 2 dagen op . Maar ben er wel ZELF afgekomen

 9. Ronald at 16:10

  Robbert ik ben zelf zwaar verslaafd geweest en niet aan een kinderdrug als jij maar aan Heroine enz enz . Zo een zwak figuur als jij heb ik in de opnamens en op straat nooit gezien OF we ropten jouw soort. Je liegt en ebdriegt jongen dat had ik van dag 1 al door , met je geslijm “dit zie ik als me familie” . Ik ben nu 15 jaar clain heb het aan MEZELF te danken en aan sommige mensen die ik eeuwig dankbaar ben en ze nooit zoals jij zal afbranden KORTOM je bent : born to lose !!!

 10. tineke at 15:54

  robert heeft op linda tv goedemorgen . gezegt dat hij al 14 jaar clean is en heel graag in utopia wilt wonen , hij zag een kans en schreef bas een email met zogenaamd ik wil hulp hebben . meneer heeft het spel gespeeld en verloren . ze hebben alles gegeven kleding goed eten zakgeld aandacht hulp . en wat geeft meneer terug poep hij moet zijn ogen uit zijn kop schamen . bas gebruiken om binnen te komen
  schande robert

 11. dogfan at 13:31

  Robert is een gevaarlijke jongen dit is zacht uitgedrukt ,hij is niet meer te helpen want hij ziet niet dat hij geholpen moet worden ,en billy is mijn favoriete ook niet maar ze heeft hem echt wel geholpen en alles wat er verder met hem gebeurd heeft hij aan zichzelf te danken ,hij zegt een donkers heeft ruggengraat ,nou hij heeft bewezen dat hij dat echt niet heeft ,anders had hij met 36 jaar wel wat van zijn leven gemaakt i.p.v. dakloos een verslaafd

 12. Grumpy at 10:56

  Nee Robert. Nadat ik je negatieve berichten op FB heb gelezen zal je never nooit meer terug keren in het Walhalla.

 13. Mikey at 10:43

  Die jongen spoort niet. Hij heeft deze ellende zelf over zich uit geroepen.
  Ik heb de uitzending gisteren gezien en die blik in zijn ogen beviel mij niet. Hij had duidelijk een terug val en volgens mij had hij ook gebruikt.
  Hij beseft niet dat hij door zijn gedrag gisteren NOOIT terug zal kunnen komen in Utopia…nooit als inwoner maar nu ook niet meer als gast!
  En Bill is niet mijn vriendin, maar wat hij nu gaat doen door zo tekeer te gaan over haar maak het helemaal onmogelijk om terug te gaan. Het is zijn eigen schuld dat hij weer dakloos is. En als hij zo doorgaat dan zal ook niemand hem meer willen helpen en blijft hij dakloos en zal ook de schuldsanering wel kunnen vergeten. Hij is 36, nou jongen “gefeliciteerd” met je toekomst, sukkel..
  Je had zoveel hulp en je had zover kunnen komen.

 14. Scarlet at 10:33

  Nou, ik vind jou wel erg ondankbaar, Robert. Ze hebben jou daar allemaal willen helpen, maar je wilt zelf helemaal niks. Je wil alleen maar inwoner Utopia zijn, terwijl je daar bent binnengekomen om geholpen te worden. Ik heb de hele discussie gevolgd en ben geen Billyfan, maar ze had wel gelijk. Je reageert bij elke scheet als door een wesp gestoken. Je denkt er met 30 dagen clean al te zijn, maar de ervaring leert dat mensen nog altijd een terugval kunnen krijgen. Je wil ook al niet op zoek naar een baan, je wil dit niet, je wil dat niet.. Nog geen inwoner Utopia en nu al zo lastig! Nou, bespaar ons als kijkers dat gedoe zeg. Ze probeerden allemaal om het je vol geduld uit te leggen, maar nee, je wil gewoon niet luisteren en je eigen wil doordrukken en maar drammen. Wat mij betreft hoef je niet meer terug te komen, ik zat me rot te ergeren aan je gedrag, bah! Het ligt aan de hele wereld behalve aan jezelf en dan achteraf zo met drek gaan gooien, daar hou ik even niet van! Je bent ontzettend tegengevallen en ik hoef je niet meer te zien!

  • Trudy at 16:39

   Er is er maar 1 slang en dat is Robert zelf. Hij had het zo leuk kunnen hebben in Utopia. En hij had hulp die hem een betere toekomst had kunnen bezorgen. Hij heeft op een hele domme manier zijn eigen glazen ingegooid! Dom, heel erg dom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *