Noah gaat in de boot slapen voor een betere nachtrust

Noah gaat in de boot slapen voor een betere nachtrust

Noah komt de keuken in waar hij het gesprek aangaat met Madilia. Madilia is benieuwd of ze goed geslapen heeft. Nee en ik wil er niet over praten laat Noah met een droevig gezicht weten. Madilia schrikt van zijn antwoord en vraagt of hij hier heel erg mee zit. Noah die nu nog bij René en Chipp slaapt vertelt dat hij al een paar dagen ontzettend slecht slaapt. Ik schrik continu wakker voegt hij eraan toe. Misschien is het even wennen dat je hier bent reageert Madilia. De nieuweling laat weten dat hij vandaag de boot zal schoonmaken en dat hij vanaf vanavond daar zal slapen. Met de hoop op die manier wat meer nachtrust te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *