De Utopiaanse escape room is vanaf nu geopend!

De Utopiaanse escape room is vanaf nu geopend!

Beau heeft lang gewerkt aan het project een Utopiaanse escape room. Vanaf nu is de Secret Box zoals ze het zelf noemt, geopend voor publiek. Het is een Utopia beleving waarin spanning, teamwork en concentratie centraal staan. Je wordt met teamleden opgesloten en door middel van aanwijzingen kun je de sleutel verdienen die naar je vrijheid leidt. Ben jij op zoek naar een leuke en vernieuwende activiteit in combinatie met een bezoek aan Utopia? Heb jij binnenkort een vrienden of vriendinnendag, een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of familiedag? Dan kun je de Secret Box escape room uitproberen in Utopia. Je kun je kaarten vanaf nu kopen en kosten 12.50 euro per persoon met één consumptie. Boeken doe je hier. Lijkt het jou wat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *