Demi en Fay denken dat Linda en René elkaar erg leuk vinden

Demi en Fay denken dat Linda en René elkaar erg leuk vinden

Afgelopen avond hadden Demi, Fay en Chipp een gesprek over twee mede bewoners. Volgens de tweeling ontstaat er mogelijk een nieuw stelletje in de mini samenleving. En dat besprak het drietal afgelopen avond.

Demi en Fay zijn ervan overtuigd dat Linda en René een nieuw stelletje in Utopia gaan vormen. Het is Demi namelijk opgevallen dat de twee bij het kampvuur speelse blikken naar elkaar uitwisselden. Fay heeft op haar beurt deze blikken bij het kampvuur niet gezien maar ziet wel overdag dat de twee naar elkaar kijken. Fay denkt dat René al van slag is op het moment dat Linda Utopia in ging. Demi is het hier helemaal mee eens. Heb je niet gezien hoe ze met elkaar praten en naar elkaar kijken dan? Vervolgens vraagt de tweeling aan Chipp of René daar niks over zegt als ze in bed liggen. Chipp schudt zijn hoofd. En Demi en Fay denken dat Chipp het toch niet aan hen zal vertellen als hij iets weet. De vorige keer hebben ze iets door verteld, dus zal hij voorzichtiger zijn met informatie doorspelen. Chipp laat hen wel weten dat hij het echt eerlijk zou vertellen als hij iets zou weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *