Cemal wil meer productiviteit in de groep

Cemal wil meer productiviteit in de groep

Afgelopen avond toen de bewoners wat zaten te eten had Cemal de groep wat te melden. Cemal laat weten dat hij het voor de groep belangrijk vindt dat er meer productiviteit in de groep gebracht word.  Ik word een beetje down als ik de rest overdag op de bank zie hangen en niks zie doen legt hij verder uit. Vervolgens vraagt hij de rest van de groep naar hun mening. Billy is het met Cemal eens. Ik roep het al een tijdje voegt ze eraan toe. Cemal zegt dat hij graag een oplossing wil om zo snel mogelijk uit de crisis te komen. Er zijn twee goede evenementen gedraaid, dus we zijn er nog lang niet benadrukt hij. Beau oppert vervolgens om elke week per persoon te evalueren wat er gedaan is. Cemal vindt dit een goed idee en wil er meteen morgen mee beginnen. De rest van de groep is het deels met hem eens. Maar geven aan dat er ook tijd moet zijn om de ideeën die zijn bedacht vorm te geven en uit te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 12:02

    hoe fijn zou het zijn camal als jij ook eens wat centjes gaat verdienen,
    wat je nu doet duurt geen hele dagen toch.
    geef alvast het voorbeeld voor de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *