Chipp is Utopia even helemaal beu

Chipp is Utopia even helemaal beu

Afgelopen avond zaten Chipp en Billy de kookwedstrijd te bespreken. Al snel gaat het over iets anders want Chipp lijkt een dipje te hebben.

Chipp vertelt aan Billy dat hij er een beetje doorheen zit. Het heeft bijna de hele dag geregend en de computers doen het ook al niet. Ik heb het gevoel dat ik niets kan doen vandaag gaat hij verder. En laat weten dat hij Utopia even helemaal beu is. Billy antwoordt dat ze begrijpt hoe Chipp zich voelt. Dit is wel echt het Utopia gevoel benadrukt ze. Ook vertelt ze hem dat dit de voorloper is van de winter. Dan weet je ook hoe het is om in de winter in Utopia te verblijven. Iedereen zit dan binnen en je loopt elkaar continue tegen het lijf. Chipp zegt dat hij dat niet zo erg vindt als ik mij maar nuttig kan maken… Zal Chipp zijn dipje kunnen overwinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *