Cemal en Beau organiseren een bootcamp voor de groep

Cemal en Beau organiseren een bootcamp voor de groep

Beau heeft gisteren de groep gevraagd of ze mee willen doen aan een sportieve bootcamp vandaag. Zeker tien bewoners hebben aangegeven hier aan mee te willen doen. Beau en Cemal hebben er zin in en zijn dan ook vroeg opgestaan om het parcours uit te zetten. Met hesjes, muziek, matjes, een aantal voetballen en pionnetjes begint het parcours er pittig uit te zien.

Niet veel later kan de bootcamp van start. De warming up bestaat uit een potje trefbal. Romy en Billy zijn de teamcaptains en mogen de teams verdelen. Team Romy heeft gewonnen, tot Cemal zijn verbazing was hier maar drie minuten voor nodig. De bewoners verplaatsen zich naar de matjes. Onder begeleiding van Cemal doen de bewoners lunges en burpees. Na de eerste set van tien burpees en tien lunges zijn Jeroen en Linda er klaar mee. Kom op Jeroen klinkt het vanuit de bewoners. Waarop Jeroen antwoordt dat hij er geen zak aan vindt. Terwijl de overige bewoners zich nog even in het zweet werken loopt Jeroen terug naar de loods. Beau legt vervolgens de volgende oefening uit, in tweetallen moeten ze een parcours afnemen met een drietal buikspieroefeningen. Na afloop nemen de bewoners vijf minuten pauze waarna ze overgaan tot de squat challenge. Op muziek voelen de bewoners hun benen en billen branden. Het eind van de squat challenge betekent ook het eind van de bootcamp. De bewoners zijn kapot maar met hun conditie is het over het algemeen wonderbaarlijk goed gesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 12:14

    Jeroen vindt er weer eens geen”zak” aan. Hij zit liever op de bank Beau met zijn ogen uit te kleden en te kijken of ze niet te dicht bij Bas in de buurt komt.

  2. maria at 12:09

    vraag me toch nog steeds af wat doet jeroen daar nog.
    wil niks en doet niks ow ja blijven kijken naar beau kan ook zeer vermoeiend zijn.
    nooit vrolijk altijd boos en erg saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *