Cemal en René bieden steun aan Chipp die niet lekker in zijn vel zit

Cemal en René bieden steun aan Chipp die niet lekker in zijn vel zit

Het is Cemal opgevallen dat Chipp de laatste dagen niet zo lekker in zijn vel zit. Nadat hij niet heeft meegedaan met de bootcamp, gaat Cemal verhaal halen. Chipp legt vervolgens aan Cemal uit dat hij niet goed weet wat hij met zichzelf aan moet op het moment en dat hij nergens zin in heeft. Ook stoort hij zich enorm aan allerlei dingen die er om hem heen gebeuren. Ik had dat ook heel erg in het begin maar het is gewoon wennen laat Cemal hem weten. En adviseert zijn mede bewoner afleiding te zoeken en niet te veel hooi op zijn vork te nemen. Ook René die bij het gesprek is komen staan, sluit zich daarbij aan. Dit is ook logisch, je zit hier net drie maanden voegt hij eraan toe. Chipp spreekt zijn dankbaarheid uit en verzekert hen dat het ook wel goed zal komen. Ik wil hier voor geen goud weg benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Grumpy at 13:37

    Dat Chipp nergens zin in heeft heb ik al eerder gemerkt. Alleen als het iets is wat hij zelf organiseert of leiding aan een ploeg geeft toont hij enige activiteit. Verder is hij vrij actief met de 21-jarige puber maar dat brengt geen geld op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *