Romy motiveert Linda om taarten te verkopen

Romy motiveert Linda om taarten te verkopen

Romy heeft een leuk idee wat ze aan Linda wil vertellen. Buiten zoeken de twee een plekje en Romy legt uit wat ze van plan is.

Romy vertelt aan Linda dat ze graag met haar wil praten over een manier waarop ze geld kan verdienen. Toen ik zelf binnenkwam, wist ik niet waar ik moest beginnen legt ze uit. Daarom wil ik je graag helpen zodat jij kan uitblinken in het maken van jou product. Jij maakt fantastische taarten, daar moet je iets mee doen vervolgd ze enthousiast. Linda reageert positief en vertelt dat ze zelf ook al had nagedacht over een manier waarop zij haar taarten in Utopia kan verkopen. De taarten kunnen niet met de post worden meegestuurd, dus moet er een ander plan komen om ze toch te kunnen verkopen. Romy is op haar beurt blij dat Linda al heeft nagedacht over de verkoop. Ik had het zonde gevonden als je niets met je talent zou doen benadrukt ze. De twee brainstormen nog even verder in het zonnetje en hebben allerlei ideeën om Linda’s taarten verkocht te krijgen. Daarnaast wil Romy Linda ook graag helpen met de foodtruck die zij wil opzetten. Niet veel later kruipen de twee samen achter de computers om alle ideeën verder uit te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:41

    zeer vreemd gisteren zei romy nog ik mag haar niet,
    ik vertrouwt haar voor geen meter nu slijmen vaag hoor weer,
    of denk ze mee te verdienen op een ander zijn rug zelf bedenkt ze niets meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *