Beau zet een spuit hormonen bij Noah in zijn bil

Beau zet een spuit hormonen bij Noah in zijn bil

Noah is geboren als vrouw. Maar gaat momenteel door het leven als man. En daarom moet er bij hem elke twee weken hormonen worden toegediend. Dit gebeurt door middel van een spuit in zijn bil. Noah heeft Beau eerder al gevraagd om hem hierbij te helpen. Dit omdat hij de spuit natuurlijk niet zelf kan zetten. Beau doet dit uiteraard graag voor hem maar niet voordat ze geoefend heeft. Aangezien het tijd is voor een spuit legt Noah haar uit wat de bedoeling is en laat Beau oefenen op een sinaasappel. Wat later is het tijd om de spuit te gaan zetten. Nadat Beau Noah’s bil heeft ontsmet, prikt ze hem rustig met de naald. Bezorgd vraagt ze hem of het goed gaat. Noah antwoordt dat het niet zoveel pijn doet en dat ze het goed doet.  Als Beau klaar is bedankt Noah haar voor de hulp. Topper zegt hij enthousiast tegen zijn mede bewoner. Beau is blij dat ze hem heeft kunnen helpen. Als er een keer iets is of zo, dan weet je bij wie je terecht kunt hè laat ze hem weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *