Billy spreekt Chipp aan over zijn negativiteit en motivatie

Billy spreekt Chipp aan over zijn negativiteit en motivatie

Chipp zit al enkele dagen niet lekker in zijn vel. Hij stoort zich aan van alles zoals zijn mede bewoners. Hij vindt dat er te weinig wordt gewerkt. En afgelopen avond zat hij er even doorheen. Eerder vandaag heeft Cemal geprobeerd hem advies te geven, en nog wat later komt ook Billy met hem praten. Ze merkt dat Chipp er doorheen zit maar wil hem ervan overtuigen positiever te zijn. Je hebt een grote invloed op de groep, en je negativiteit werkt door voegt ze eraan toe. Chipp snapt wel waar ze op doelt. Echter blijft hij wel humeurig wat Billy dan weer niet kan waarderen. Ik ga hard tegen je zijn zegt Billy dan. Ik vind dat als jij je stoort aan anderen dit ook moet uitspreken. Je mag best af en toe wat negatief zijn maar je moet jou irritaties wel bespreken met de groep.  Als ze hem vraagt wat hem het meeste dwars zit, antwoordt Chipp dat hij vindt dat er inefficiënt wordt gewerkt. De werkwijze dus vraagt Billy. Die werkt niet laat Chipp weten. Dan moet je dit vrijdag aangeven tijdens het centraal reageert Billy. Maar dat is nog niet alles. Het stoort hem ook mateloos dat veel bewoners in zijn ogen, niet genoeg doen. Maar dan stem je toch op die mensen? oppert Billy.  Je moet met ze praten, trek je waffel open benadrukt ze. Ik snap het welen vindt het begrijpelijk dat jij je zo voelt maar je moet er wel over praten. Er zit potentie in jou. Ik heb je nodig man gaat ze verder. Het gesprek eindigt met een high five. Laten we hopen dat Chipp zich snel kan herpakken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 15:23

  Waar haalt Billy het lef vandaag om tegen Chipp te zeggen dat zijn gedag de groep beïnvloed.

  Ze is zeker haar veelvuldige huilbuien en lelijk doen vergeten. toen werd ze alleen maar getroost en er verder niet op aangesproken.

 2. maria at 14:19

  en ja hoor daar is billie weer.
  stem op die mensen hoe kom ze erbij bang om zelf op de bank te komen.
  alles wat billie zeg neem met vette korrel zout morgen roddel ze weer over chipp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *