Jeroen kan de kritiek op zijn werkwijze niet aan en wordt boos

Jeroen kan de kritiek op zijn werkwijze niet aan en wordt boos

Jeroen heeft opgevangen dat Chipp vindt dat zijn nieuwe werkwijze niet werkt. Die kritiek wordt hem te veel en loopt dan ook pissig naar buiten. Daar komt hij Beau, Linda en Romy tegen en vertelt hen wat er aan de hand is. Ik word echt gek, ik word krankjorum! Als ze hem vragen wat er aan de hand is vertelt Jeroen dat hij het zat is dat er zoveel wordt gezeurd over hetzelfde. Al dat slappe geouwehoer om niks vervolgd hij mopperend. De dames proberen Jeroen te motiveren en zeggen hem dat hij moet proberen zich niks aan te trekken van de kritiek die hij om hem heen hoort.  Dit krijg je gewoon als je met vijftien mensen woont voegt Beau eraan toe.  Romy adviseert Jeroen op haar beurt om zich er niet te veel van aan te trekken en vooral energie te steken in de mensen die echt willen. Jeroen die weer iets rustiger is, is blij met het advies van zijn mede bewoners. En besluit mee te praten over het taarten plan van Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ilse at 19:28

  Waar wordt die niksnut nou niet gek van? Hoor niks anders van hem. Ga dan naar huis, vent, en val de kijkers niet meer lastig met je eeuwige gezeur en gemekker. Hij wordt overal gek van, vindt niks leuks, vindt alles gezeur, hoepel dan op. En dan boos om een scheet en altijd zo agressief, bah, eng ventje!

 2. joke at 14:51

  Maar, een woord Jeroen is een verschrikkelijk verwend knulletje als hij zijn zin niet krijgt loopt hij weg.en de structuur werkt voor geen meter omdat hij er zelf niks aan doet en speelt gitaar of ligt op bed .Zielig mannetje hopeloos geval van af het begin al dat zal nooit veranderen .Hij dacht het wel even van Jessie over te nemen niet dus .Hij is echt door het ijs gezakt

 3. jolanda at 14:48

  Jeroen doet niks. Zit de hele dag op de bank. Die jongen heeft er gewoon geen zin in en geeft anderen de schuld. Lekker naar huis jeroen.

 4. Grumpy at 14:32

  Zie net wat zijn werkwijze is, het schieten van propjes papier met een elastiekje naar de bewoners. Billy werd zojuist al geraakt. Wat een lol.

 5. Grumpy at 14:19

  Ja Jeroen, dat JOUW werkwijze niet werkt heeft de hele loods inmiddels ontdekt. Komt ook doordat je zelf niet werkt. Nergens zin in, altijd negatief. Ook zijn er meerderen die een andere werkwijze (niet de jouwe) voorstaan en dat gaat botsen. Teveel haantjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *