Noah heeft vanaf nu zijn eigen slaapplek, de ark van Noah!

Noah heeft vanaf nu zijn eigen slaapplek, de ark van Noah!

Gisteren liet Noah weten dat hij een nieuwe slaapplek wil. Dit omdat hij slecht slaapt. Daarom besloot hij de boot die toch niet gebruikt werd eens onder handen te nemen. Met als doel om uiteindelijk als slaapplek om te toveren. Afgelopen avond heeft hij voor het eerst in de boot geslapen. En dat beviel de nieuweling wel. Wat Billy betreft mag Noah hier voortaan altijd slapen en op dat aanbod gaat hij maar al te graag in. Vanmiddag heeft hij daarom aan Billy gevraagd om “Ark van Noah” op de boot te spuiten, zodat het voor iedereen duidelijk is dat Noah er woont. Nadat Noah de boot helemaal eigen heeft gemaakt, roept hij alle bewoners bij elkaar. Hij wil de boot graag officieel openen, en daar moet iedereen natuurlijk bij zijn. Zoals het hoort bij het dopen van een boot wordt er een fles, met in dit geval water, kapot geslagen tegen de boot. De Ark van Noah is officieel geopend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mina at 06:37

    K wens je het beste noah
    Maar in het begin is iedereen welkom maar na een paar weken zie je de evhtheid wel boven komen zoals er nu gebeurd met robert
    Billy is gemeen en denk dat ze de baas is en bas ook .het zijngeen theraputen en mensen met problemen zoals robert en dat andere verslaafde meisje horen niet op tv inutopia die horen goed begeleid teworden en niet door de baasjes billy en bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *