Bas, Fay, Beau, Jeroen en Floor mogen Utopia tijdelijk verlaten

Bas, Fay, Beau, Jeroen en Floor mogen Utopia tijdelijk verlaten

Bas, Fay, Beau, Jeroen en Floor worden vanavond met een Volkswagen busje opgehaald. Zij zijn namelijk de vijf gelukkigen die mogen gaan genieten van een luchtballonvaart! Fay, Beau, Jeroen en Floor hebben elk een editie van de Utopia Spelen gewonnen en Bas mag als organisator van deze Spelen ook mee. Enthousiast staan de vijf te wachten tot ze worden opgehaald. Ze kunnen hun geluk niet op en zijn maar al te blij dat zij straks de lucht in mogen. Als het busje het Utopia terrein op rijdt schreeuwen ze van blijdschap. Er wordt afscheid genomen bij de rotonde en enkele ogenblikken later zitten de vijf in de bus. Op naar de luchtballon. Uiteraard komen ze weer in Utopia terug zodra het tripje erop zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *